Eltitkolt vitamin a rák ellen: valóban ezt hallgatja el a gyógyszerlobbi?

Belegondoltatok már valaha abba, hogy miért pont az egyik leghalálosabb, legjobban terjedő betegség nem gyógyítható? Ha lekövetjük a pénz és az érdekek útját, megtaláljuk a választ, ami ijesztőbb, mint bármi, és nem mindnek akar tudni róla…

World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni, és melynek rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet.

Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket.

A szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést:

“Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”

Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket.

A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található.

Jótékony hatását már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamint páciensein.

A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva, az alma magjában található, de van belőle a lenmagban, a szőlőmagban, a fekete babban és a pinto babban is.

A rákos sejtek sokkal érzékenyebbek a cianidra, mint az egészséges sejtek.

Közismert például Jason Vale esete, aki hangoztatta, hogy barackmagtól gyógyult ki a rákból.

A gyógyszeripar azonban börtönbe juttatta, mert ezt merte állítani, ezzel egyfajta riasztó példát statuálva azok előtt, akik szembe próbálnak menni a gyógyszerlobbi érdekeivel.

Minden mögött tehát nem más áll, mint a pénz.

A mocskos pénzt…

Valójában számtalan esetben derült már ki utólag, hogy a gyógyszermaffia bizony szorgosan mesterkedett azon, hogy a profitjára veszélyt jelentő filléres gyógymódokról minél kevesebbet tudjon a világ és a nyilvánosság.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.