Európa jövőjét pusztítják az elit kalergisták: a kevert fajú tömegtársadalom és az őslakosok “kiszorítása” a cél!

Merkeli kódeljárás, ahogyan azt Kalergi-gróf évtizedekkel ezelőtt megálmodta?

Sokan ismerik és tudják, hogy ki is volt Kalergi-gróf.

Főleg az Európát szüntelenül ostromló migráció tekintetében merült fel rengetegszer a neve, nem véletlenül. Ha ő nincs, talán a menekültválság sem alakul ki ennyire nagy szinteken, sőt, a bevándorlás európai elit általi szervezése sme jön létre.

A menekültbarát tevékenységek felerősödésében Kalergi-grófnak és az európai elitnek hátrahagyott ideológiájának óriási szerepe volt az elmúlt évtizedekben.

Úgy is mondhatnánk, hogy Európát megszállta a gróf által felvázolt multikulturalizmus és szueprállam “szelleme”.

Coudenhove-Kalergi gróf évtizedekkel korábban egy olyan alapelvet dolgozott ki, melyet önkényesen Európa egyetlen élhető és lehetséges jövőjének kiáltott ki.

Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye.

A gróf halála után díjat alapítottak a nevével. A Coudenhove-Kalergi Európa-díjat azok kapják, akik a névadó szellemében ténykednek egy nemzetek feletti, szupranacionális európai egységért.

Sokat elárul az európai elitről az, hogy az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement:

A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.

Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal.

A faji keveredés pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”.

A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.

Ez egy katasztrofális jövője lesz az európai kontinensnek és a régóta itt élő ősi népeknek.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.