Így vásárolták fel kilóra Magyarországot: őszinte levél és tények!

Kinek és miért volt útjában a magyar nemzet, az ezeréves történelmi Magyarország?

Ezzel a kérdéssel kezdtük vizsgálódásainkat. Láttuk, hogyan akart felegyenesedni a magyar nép 1956-ban, és miként kényszerítették ismét térdre a globális főhatalom ernyője alatt Kelet és Nyugat látszatra élesen szembenálló, de a felszín alatt már akkor is együttműködő erői.

Láttuk, hogy miként ígérték meg neki 1989-ben a szociális piacgazdaságot, a demokráciát és a szabadságot. Mára megtapasztalhatták a magyarok, hogy mindez mit jelent a valóságban.

A társadalom válasza: történelmi mélypontra süllyedt a magyar nép önreprodukciója 2004-ben. Soha nem látott mértékben fogy a magyar.

A globális főhatalom helyi kiszolgálói egyre ismételgetik, hogy országalapító királyunk – Szent István – óta befogadó ország vagyunk.

Valóban, mindenki jöhet hozzánk könnyedén, kivéve nemzettársainkat.., akiknek ez még mindig igen nehéz. Az öntudatos nemzetrész tehetetlen, a létbizonytalanságban élő többség pedig egyaránt fél a jelentől és a jövőtől.

Az országot irányító kozmopolita globalisták ezt a félelmet használták ki a tömegbefolyásolás minden lehetséges eszközével.

Így születhetett meg 2004. december 5-én az a népszavazási eredmény, amely az alábbi feljajdulást váltotta ki Wittner Máriából, 1956 élő lelkiismeretéből.

A magyar nép nagy nemzedékének képviselője a következő keserű szavakat intézte napjaink megtört-gerincű, tiport-fejű és átmosott-agyú magyarjaihoz:

“Becsületből elégtelen.

Nem szavaztál az összetartozásra, szavaztál a globalizációra. Nem szavaztál az életre, de szavaztál a halálra. Nem szavaztál a jövődre, de szavaztál a kimúlásra.

Egy szóval Trianon mindörökké? Te, Rózsa Sándor népe, aki megcsúfoltad őseid és már csak az Apró-klán fő zsiványában bízol és hiszel, aki ellentétben Rózsa Sándorral a szegényeket fosztja ki, azt hiszi, pénzzel bástyázza körbe saját biztonságát.

Te elhiszed tapló agyú magyar, hogy mindezt a te érdekedben teszi?

Tudod, te tapló agyú magyar, hogy hideg számításod győzött a szív és a szeretet felett?

A kárpát-medencei magyarok helyébe visszakövetelném azt a kultúrát, amivel a bő gatyátokat kihímeztétek. Ott hagynám nektek a gatyát, a fütyülős barackot és a mérgezett pirospaprikát, amit a globalizáció szabadított rátok.

Az a baj, hogy sokan vagytok, majd gondoskodnak arról, hogy 6 millióra apadjatok. Ez kell nektek, mert erre szavaztatok.

Eladtátok a testvéreiteket egy tál lencséért. Ti még mindig Kádár népe vagytok, mert a demagógia belekövesedett az agyatokba. Már nem vagytok képesek egy önálló gondolatot kipréselni magatokból.

Ez lesz a vesztetek, csak mire felébredtek már késő lesz!

Győzött a jobb, győzött a bal!

Csak mi vesztettünk sokat, nagyon sokat.

2004. dec. 06.

Wittner Mária.”

Ma már nemcsak Magyarországon, de az egész világon is egyre többen tudják, hogy a halott kommunizmus, és a halálosan beteg pénzuralmi világrend az emberiség zsákutcája.

Ebből a két zsákutcából kivezető termékeny megoldásra talált rá a magyar nép 1956-ban a forradalmi alkotás különleges nagy történelmi pillanatában.

Ha akkor nem térítik le erről az útról – a magyar nép 1956-ban megtalált harmadik útjáról, Kert-Magyarország, Édenkert-Magyarország útjáról – akkor talán már az egész emberiség ismerhetné a gyakorlatból is az uzsoracivilizáció zsákutcájából kivezető világtörténelmi jelentőségű kiutat…

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.