Keresik Mindenki Attilájának gázolóját – hajnalban ütötték el és cserben hagyták

„Debrecen legnépszerűbb Attilája hosszú évek óta része volt a belváros életének. Ha nem volt ott, már szinte hiányzott. Ha nem lenne, ki kéne találni.”

Az évek alatt szinte a városkép részévé vált.

Most azonban életét vesztette egy vétlen és felelőtlen sofőr miatt, akit keresnek!

Nagyon nagyszerű és életvidám ember volt.

Akik gyakran jártak Debrecenben, azok sokszor találkozhattak is vele a belvárosban.

“Hálásan köszönte a gőzölgő italt, és mosolyogva forgatta kezében a poharat. Közben pedig szerencsére más jótét lelkek is érkeztek hozzá, és pár kedves szó kíséretében egy kis pénzt is csúsztattak a markába…”

Szakál Adrienn ezt írta róla:

Meghalt valaki, akit mindenki és talán senki sem ismert.

Attila az elmúlt években szerves részévé vált a Kossuth tér mindennapjainak, és így, visszaemlékezve tűnik csak értékesnek, milyen sokat számít, ha bárki, akár egy ismeretlen ránk köszön.

Közönnyel átszőtt hétköznapjainkban vált az elfogadás és az állandóság jelképévé nem csak a debreceniek, hanem a vissza-visszatérő turisták életében is.

Csak reméljük, hogy már olyan falat támaszt, melynek kapuja gondoskodó szeretettel fogadja be őt.

Debrecen “legnépszerűbb Attilája” volt egy cserbenhagyásos gázolás áldozata – írta meg a haon.hu.

A férfi a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében hajnalban, 4 óra 30 perc körül a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladt át, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy ismeretlen forgalmi rendszámú autó elütötte, majd elhajtott a helyszínről –

számolt be a tragédiáról a Police.hu.

A balesetben a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.