Néhány napja maradt Marcinak, hogy eljusson a kölni klinikára, ahol megmenthetik az életét

Úgy döntöttünk, a család mellé állunk, akiknek ennyi pénz összegyűjtése ilyen rövid idő alatt túl nagy feladat, de sok ember számára ez is lehetséges!

A 26 hónapos agydaganatos kisfiú életmentő kezeléséért fogott össze 90 ezer ember a CsodaCsoport elnevezésű Facebook-közösségben.

„Mindenki szeme fénye valakinek” – mondta az egyik adományozó a jótékonysági CsodaCsoportban, ahol ezúttal Marciért, a 26 hónapos agydaganatos kisfiú életmentő kezeléséért fogott össze 90 ezer ember.

14 hónap. Mindössze ennyi jutott Marcinak a gondtalan gyermekkorból.

A betegsége epilepsziás rohamokkal kezdődött, aztán az egyik alkalommal légzés és bal oldali végtag gyengeség miatt kórházba került, ahol fény derült arra a megrendítő tényre, hogy egy 7,5 cm-es ciszta és szövetszaporulat van a fejében.

Megműtötték, majd 3 hét múlva kiderült: hármas besorolású rosszindulatú agydaganata van.

Azóta küzdenek a kis Marci életéért, és minden reményteli dologba megpróbálnak belekapaszkodni, elvégre a gyerekükről van szó a szülőknek és mi együtt érzünk velük.

A németországi kezeléshez szükséges 30 millió forint összegyűjtésére mindössze egyetlen hetük maradt a szülőknek.

Mi pedig úgy döntöttünk, a család mellé állunk, akiknek ennyi pénz összegyűjtése ilyen rövid idő alatt túl nagy feladat, de sok ember számára ez is lehetséges!

Bízunk az emberek jóakaratában és segítőkészségében, hiszen tavaly szeptember óta sokszor bebizonyosodott, hogy a magyarok adakozó nemzet, ahol, ha valaki bajban van, rengetegen cselekednek

– mondta a csoport egyik alapítója.

 

Facebook Hozzászólások
cms

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.